BoMo, božský maloobchod Vám ponúka množstvo bio produktov v rôznych kategóriách, ktoré potešia Vaše telo i dušu, k tomu šálku dobrej značkovej kávy, stačí si len vybrať!
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. Premiešajte s Vašou obľúbenu zálievkou.
Stredne až silne pražená zmes 65% arabiky a 35% robusty značky Kimbo vyrobená špeciálne pre prístroje DeLonghi. Vychutnajte si ju ale i pri príprave v kávovaroch ostatných značiek.
Stredne pražená 100% arabika značky Kimbo vyrobená zvlášť pro prístroje DeLonghi. Vychutnáte si ju ale i pri príprave ostatných značiek.
Stredne pražená kávová zmes značky Kimbo vyrobená špeciálne pre DeLonghi. Vychutnáte si ju ale i pri príprave v kávovaroch ostatných značiek.
Porcelánový hrnček Rudy. Príjemný tvar, vhodný jak do mikrovlnné rúry, tak do myčky.
Tento prekrásny hrnček s roztomilou hlavou mačiatka upúta pozornosť všetkých milovníkov mačiek.
Ručne maľovaný keramický hrnček Kasimir 300 ml, vhodný jak do mikrovlnnej rúry, tak do myčky.
Porcelánový hrnček Santa. Príjemný tvar, vhodný jak do mikrovlnné rúry, tak do myčky.
Zmes namiešaná predovšetkým z najlepších Arabik z Brazílie a Strednej Ameriky, vybraných a upražených podľa vzoru starých neapolských majstrov.
Vyvážená zmes zložená predovšetkým z kávových zŕn druhu Arabika pre náročných milovníkov kávy, ktorí požadujú výnimočnú chuť.
Táto zmes vystihuje perfektnú vyváženosť medzi sladkou a kyslou chuťou. Dlhotrvajúca bohatá pena a vyvážené telo dokončuje túto zmes a priťahuje všetky chuťové bunky.
Kimbo Premium je zmes extra tmavej praženej 100% arabiky, s ktorou pripravíte intenzivné espresso s bohatým aroma a plným telom. Káva sa vyznačuje jemnou čokoládovou chuťou s minimálnou kyselosťou a príjemným záverom. Čerešničkou na torte je bohatá a stála krémovosť.
Špeciálne vybrané zrná prémiovej kvality tvorí základ kávy rady Kimbo a vo výsledku sa postarajú o vynikajúce espresso pochádzajúceho z tých najlepších a rokmi preverených talianskych tradícií.
Z českých jabĺk. Používajú sa k priamej konzumácii.
Zmes Arabiky(40%)a Robusty (60%). Ľahká, príjemná kyselosť Arabiky z Kolumbie sa spája so sladkosťou brazilskej kávy. Indická Robusta pridáva telo a trvalú chuť.