kompletné poradenstvo a servis pri výbere grilov WEBER a doplnkov pre čo najlepší zážitok pri grilovaní
Vykosťovací nôž na hydinu od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych mäsiarov je vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravený odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov) a temperovaní (zvýšenie pružnosti ocele) z
Ocieľka na nože z rady Professional od brazílskeho výrobcu Tramontina patrí do rúk nie len domácich, ale aj do rúk profesionýlnych kuchárov. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov) a temperovaní (zvýšenie pružnosti ocele) pre dlhšiu a efektívnejšiu životnosť. Anatomická a ergonomická textúrovaná polypropylénová rukoväť je priamo vstrekovaná do oceľov
Vykosťovací nôž s dĺžkou čepele 12,5cm od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych kuchárov, ktorých kvalitu ocenia aj milovníci varenia sú vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 d
Nôž na mäso od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych kuchárov, ktorých kvalitu ocenia aj milovníci varenia sú vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov) a temperova
Vykosťovací nôž s dĺžkou čepele 15cm od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych kuchárov, ktorých kvalitu ocenia aj milovníci varenia sú vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do
Vykosťovací nôž s dĺžkou čepele 15cm od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych kuchárov, ktorých kvalitu ocenia aj milovníci varenia sú vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do
Vykosťovací nôž s dĺžkou čepele 17,5cm od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych kuchárov, ktorých kvalitu ocenia aj milovníci varenia sú vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 d
Vykosťovací nôž s dĺžkou čepele 12,5cm od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional je vďaka špeciálnej rukoväti určený predovšetkým pre profesionálnych kuchárov a kuchárky s menšími rukami. Ich kvalitu ocenia aj milovníci varenia, pretože vďaka svojej inovatívnej technológii sú tieto mäsiarske nože vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočí
Nôž na sťahovanie kože od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych kuchárov, ktorých kvalitu ocenia aj milovníci varenia sú vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov)
Sekáč na mäso Tramontina Churrasco Black FSC - 17,5 cm, je ideálnym pomocníkom pri neľahkej úlohe oddeľovania kosti od mäsa. Čepeľ je vyrobená z vysokokvalitnej čiernej nerezovej ocele a rukoväť z dreva. Vďaka vysokej odolnosti čepele sekáč bez problémov oddeľuje mäso od kosti či orezáva tuk. Vyvinutý pre najrôznejšie kusy mäsa, surové, pečené či varené. Drevená rukoväť dodáva sekáču rustikálny vzhľad. Pre dlhšiu životnosť neodporúčame umývať v umývačke riadu. Doplňujúce informácie obsah balenia: 1x seká
Nôž na mäso Tramontina Churrasco Black FSC - 25 cm, je nutnosťou vo vašej súprave nožov na prípravu mäsa. Čepeľ je vyrobená z vysokokvalitnej čiernej nerezovej ocele a rukoväť z dreva. Vďaka vysokej odolnosti čepele, ktorá ma zakrivenú špičku, nôž bez problémov oddeľuje mäso od kosti či orezáva tuk. Vyvinutý pre najrôznejšie kusy mäsa, surové, pečené či varené. Drevená rukoväť dodáva nožu rustikálny vzhľad. Pre dlhšiu životnosť neodporúčame umývať v umývačke riadu. Doplňujúce informácie: obsah balenia: 1
Nôž na mäso Tramontina Churrasco Black FSC - 20 cm, je nutnosťou vo vašej súprave nožov na prípravu dokonalých steakov. Čepeľ je vyrobená z vysokokvalitnej čiernej nerezovej ocele a rukoväť z dreva. Vďaka vysokej odolnosti čepele, ktorá ma zakrivenú špičku, nôž bez problémov oddeľuje mäso od kosti či orezáva tuk. Vyvinutý pre najrôznejšie kusy mäsa, surové, pečené či varené. Drevená rukoväť dodáva nožu rustikálny vzhľad. Pre dlhšiu životnosť neodporúčame umývať v umývačke riadu. Doplňujúce informácie obs
Mäsiarsky nôž Tramontina Churrasco Black FSC - 25 cm, je nutnosťou vo vašej súprave nožov na prípravu mäsa na grilovanie. Čepeľ je vyrobená z kvalitnej čiernej nerezovej ocele a rukoväť z dreva. Vďaka vysokej reznosti čepele nôž bez problémov oddeľuje mäso od kosti či orezáva tuk. Je ideálnou voľbou na na krájanie väčších kusov mäsa. Drevená rukoväť dodáva nožu rustikálny vzhľad. Doplňujúce informácie: obsah balenia: 1x mäsiarsky nôž balenie: blister dĺžka čepele: 25cm
Nôž na vykosťovanie Tramontina Churrasco Black FSC - 15 cm, je nutnosťou vo vašej súprave nožov na prípravu mäsa na grilovanie. Čepeľ je vyrobená z kvalitnej čiernej nerezovej ocele a rukoväť z dreva. Vďaka vysokej reznosti čepele nôž bez problémov oddeľuje mäso od kosti či orezáva tuk. Drevená rukoväť dodáva nožu rustikálny vzhľad. Doplňujúce informácie: obsah balenia: 1x vykosťovací nôž balenie: blister dĺžka čepele: 15cm
Nôž na šunku Tramontina Churrasco Black FSC - 30 cm, je nutnosťou vo vašej súprave nožov na prípravu dokonalých steakov. Čepeľ je vyrobená z vysokokvalitnej čiernej nerezovej ocele a rukoväť z dreva. Vďaka vysokej reznosti čepele nôž bez problémov oddeľuje mäso od kosti či orezáva tuk. Je ideálny na porciovanie veľkých kusov mäsa. Drevená rukoväť dodáva nožu rustikálny vzhľad. Pre dlhšiu životnosť neodporúčame umývať v umývačke riadu. Doplňujúce informácie: obsah balenia: 1x nôž na šunku balenie: blister