Široká ponuka alkoholických nápojov u nás na eshope. Doručenie do 24 hodín v rámci celého Slovenska alebo osobný odber v Bratislave.
Hardy Noces d'Or Sublime Decanter Koňak Grande Champagne v jedinečnej karafe v štýle ,,Art Deco“ z 19. storočia s vyobrazením symbolického kohúta. Viacnásobne ocenená zmes veľmi starej eaux-de-vie. Obsahuje zmesi staré 30, 50, 60 a viac rokov – stelesňuje emócie minulých čias. Nádherne vyvážený koňak s ovocnými, kvetinovými a jemne drevitými tónmi. Má krásnu tmavojantárovú farbu. Vo vôni sa rozplýva kvetinová rovnováha s podtónom zelenej ľalie. V chuti sa rozvíjajú jemne sladkasté tóny kandizovaných čere
Vytvorili ho Maestros Cordero a Nelson Hernandez ako výsledok svojich odborných znalostí a je určený aj pre tú najnáročnejšiu klientelu. Základ tvorí 90% šťava z cukrovej trstiny a 10% tvorí melasa. Destilovaný bol dvoma metódami, a to periodickou destiláciou v medených kotloch (tzv. Cooper Still) a metódou kontinuálnej destilácie systómom Batch Kettle (Barbet). Následne dozrieva po dobu minimálne 12 rokov v amerických dubových sudoch po bourbone a sherry.
Výnimočné prosecco vyrobené výhradne z odrody hrozna Glera. Farba je slamovo žltá so zo zelenkastými odleskami. Prosecco má jemné a trvalé perlenie. Vôňa s ovocnými tónmi zeleného jablka a citrusov, s nádychom bielych kvetov. Chuť je príjemne suchá, s pozoruhodnou minerálnou chuťou, ktorá dodáva sviežosť.
Exkluzívnym hitom jemných vôní tohto leta je gin zo slovenských lúk a lesov od alchymistov z Bird Valley Distillery. Vyrobený na Slovensku, určuje trendy lokálnosti vo vrcholovej gastronómii. Vyrobený kraftovo, z voňavých borievok a 15 druhov ručne zberaných, divo rastúcich byliniek, korenín a plodov.lt;span style="font-size: 10pt;"> V hlavných úlohách: borievka, púpava, materina dúška, baza, medovka, lieskový orech a iní. Je suchým ginom londýnskeho typu, úplne bez cukru. Destilovaný v limitovanej sérii
Rodina Macallanových je posadnutá výberom tých najlepších sudov na zrenie neprekonateľnej a nadčasovej whiskey. Sherry Oak ponúka úžasnú arómu marhúľ, vanilky a zázvoru. Chuť nesie sladkasté tóny sherry s prímesou dubového dreva a dymové zafarbenie.
Je destilovaný z čistej melasy po 4-5 dňovej fermentácii. Spočiatku dozrieva v tropickej klíme ostrova Fidži po dobu 2 až 3 roky, následne je presunutý na juhozápad Francúzska, kde dozrieva vo francúzskych dubových sudoch jeden rok, vďaka ktorým získava príjemné tóny exotického ovocia a hrozienok.
Ron Espero Balboa je zmesou rôznych rumov z Dominikánskej republiky a Barbadosu. Rum dostal meno od španielskeho prieskumníka, guvernéra a dobyvateľa Vasca Núñez de Balboa. Ron Espero Balboa dozrieva najskôr v bourbonových sudoch a potom až jeden rok vo francúzskych dubových sudoch, v ktorých sa predtým skladoval rum z Nikaraguy.
Gosling´s Black Seal rum má bohatú a zložitú chuť, cítiť v ňom vyvážené tóny karamelu a vanilky. Svojou impozantnosťou si získal od odborníkov Beverage Testing Institute najvyššie ocenenie platinovú medailu. Rum s označením Black Seal zrel najprv v sudoch po jemných koňakoch a neskôr v sudoch po grappe. Prvé mu dodali chuť, druhé eleganciu.
Čierna edícia rumu od A. H. Riise Non Plus Ultra patrí medzi to najlepšie z najlepšieho. Čiernu farbu mu dodáva zrenie vo veľmi starých spálených sudoch.Má korenistú arómu melasy, dosť silné tabakové tóny, tóny dubového dreva a vanilky.Chuť je bohatá s hlbokou textúrou. Má v sebe množstvo ovocia. karamelu, hrozienok v rume, vanilky, medu a tabaku.Záver je dlhý a korenistý so sladkými akcentami v závere.
Profesionálne blendovaný, vyzrievaný v sudoch minimálne desať rokov priamo pod Karibským slnkom. Následne filtrovaný cez uhlie kvôli jemnému záveru. BACARDI Gran Reserva Diez stojí za počkanie.
Šampanské - značkové - ročníkové víno, ovocné s minerálnym prejavom Prvý ročník z hrozna pestovaného v režime biodynamic. 60% Pinot Noir a 40% Chardonnay. Bez malolaktickej fermentácie. Jedna tretina základného vína kvasila v dubových sudoch. Podobne ako ročník 2008 aj dvanástka je excelentné víno s mimoriadnym potenciálom pre vyzrievanie.
Spoločnosť Isake International uviedla nový yuzu likér vyrobený vo Francúzsku s názvom Enamor. Vyrába sa v oblasti Cognac v malom domčeku s názvom Jules Bremant a používa ovocie yuzu pestované v blízkosti Toulouse na juhozápade Francúzska. Celé ovocie sa maceruje v brandy po dobu 11 mesiacov, potom dozrieva mesiac v 20-ročných sudoch po koňaku. Citrus junos – yuzu je citrusové ovocie z Japonska. Toto ovocie pripomína „malý grapefruit“, môže byť zelené alebo žlté – závisí od stupňa zrelosti. Je veľmi aroma
Svieža novinka, ktorá dopĺňa ponuku ginov značky Beefeater. Voľba krvavých pomarančov má svoje historické opodstatnenie. Už v roku 1876 vyrobil James Burrough prvý pomarančový gin a použil na výrobu pomaranče z londýnskeho trhu Covent Garden. Desmond Payne pri výrobe dnes používa klasický Beefeater Dry a kombinuje ho s prírodnými esenciami z krvavých pomarančov, ktoré sa pridávajú až po destilácii. Výsledkom je svieži pomarančový gin. Beefeater Orange má 37,5% alkoholu, výraznú oranžovú farbu, ktorá zostá
Ručne vyrobený, dvakrát destilovaný, veľmi pomaly v drevom poháňanom medenom kotli, čo podčiarkuje jeho všestrannosť. Viva VIDA! Vôňa: ovocie, nádych medu, vanilky a pečeného agáve.Chuť: zázvor, škorica, pálené santalové drevo, banány a mandarínky.
Švédska špička medzi vodkami ABSOLUT predstavila aj svoju citrónovú edíciu, ktorá je výbornou voľbou pre letné horúce dni. Svojou chuťou a vôňou si získava fanúšikov po celom svete. Niet divu, že je táto vodka treťou najpredávanejšou na svete. Je plnená do špeciálnych vodkových fliaš, ktoré sa vyplachujú opäť ABSOLUT-kou.