Sme slovenská pražiareň výberovej plantážnej kávy, ktorú prinášame k Vám domov. Kávu pražíme tesne pred odoslaním, čo zaručuje výnimočnú čerstvosť. Ochutnajte s nami svet kávy.
Kvalitná zmes arabiky a robusty v pomere 70/30 . Zmes je vhodná na prípravu espressa . Káva je hladká s chuťou po tmavej čokoláde . Káva Robusta sa pestuje v oblastiach okolo Viktóriinho jazera. Robusta stále rastie divoko v Kibaale a Zooka lesoch Kibaale
Kvalitná zmes arabiky a robusty v pomere 70/30 . Zmes je vhodná na prípravu espressa . Káva je hladká s chuťou po tmavej čokoláde . Káva Robusta sa pestuje v oblastiach okolo Viktóriinho jazera. Robusta stále rastie divoko v Kibaale a Zooka lesoch Kibaale
Kvalitná zmes arabiky a robusty v pomere 70/30 . Zmes je vhodná na prípravu espressa . Káva je hladká s chuťou po tmavej čokoláde . Káva Robusta sa pestuje v oblastiach okolo Viktóriinho jazera. Robusta stále rastie divoko v Kibaale a Zooka lesoch Kibaale
Väčšina kávy v Indii sa pestuje na plantážach v nadmorskej výške 600 až 1800 m nad morom. Najkvalitnejšie druhy sa z krajiny vyvážajú, kým ostatná káva na stále stúpajúcu domácu spotrebu sa dováža. India Malabar má mäkkú plnú chuť, bez kyslosti a výra
Väčšina kávy v Indii sa pestuje na plantážach v nadmorskej výške 600 až 1800 m nad morom. Najkvalitnejšie druhy sa z krajiny vyvážajú, kým ostatná káva na stále stúpajúcu domácu spotrebu sa dováža. India Malabar má mäkkú plnú chuť, bez kyslosti a výra
Väčšina kávy v Indii sa pestuje na plantážach v nadmorskej výške 600 až 1800 m nad morom. Najkvalitnejšie druhy sa z krajiny vyvážajú, kým ostatná káva na stále stúpajúcu domácu spotrebu sa dováža. India Malabar má mäkkú plnú chuť, bez kyslosti a výra
Väčšina kávy v Indii sa pestuje na plantážach v nadmorskej výške 600 až 1800 m nad morom. Najkvalitnejšie druhy sa z krajiny vyvážajú, kým ostatná káva na stále stúpajúcu domácu spotrebu sa dováža. India Malabar má mäkkú plnú chuť, bez kyslosti a výra
Väčšina kávy v Indii sa pestuje na plantážach v nadmorskej výške 600 až 1800 m nad morom. Najkvalitnejšie druhy sa z krajiny vyvážajú, kým ostatná káva na stále stúpajúcu domácu spotrebu sa dováža. India Malabar má mäkkú plnú chuť, bez kyslosti a výra
Väčšina kávy v Indii sa pestuje na plantážach v nadmorskej výške 600 až 1800 m nad morom. Najkvalitnejšie druhy sa z krajiny vyvážajú, kým ostatná káva na stále stúpajúcu domácu spotrebu sa dováža. India Malabar má mäkkú plnú chuť, bez kyslosti a výra
Jedna z najlepších káv na svete. Vulkanická pôda jej dodáva osobitú chuť. Nájdete v nej ovocné tóny , oriešková vôňa , dochuť po jemnej čokoláde . Káva ma plné telo a je vyvážená . Vynikajúca na alternatívne prípravy - Hario V60 , Chemex . Pôvod : Costa
Jedna z najlepších káv na svete. Vulkanická pôda jej dodáva osobitú chuť. Nájdete v nej ovocné tóny , oriešková vôňa , dochuť po jemnej čokoláde . Káva ma plné telo a je vyvážená . Vynikajúca na alternatívne prípravy - Hario V60 , Chemex . Pôvod : Costa
Jedna z najlepších káv na svete. Vulkanická pôda jej dodáva osobitú chuť. Nájdete v nej ovocné tóny , oriešková vôňa , dochuť po jemnej čokoláde . Káva ma plné telo a je vyvážená . Vynikajúca na alternatívne prípravy - Hario V60 , Chemex . Pôvod : Costa
Jedna z najlepších káv na svete. Vulkanická pôda jej dodáva osobitú chuť. Nájdete v nej ovocné tóny , oriešková vôňa , dochuť po jemnej čokoláde . Káva ma plné telo a je vyvážená . Vynikajúca na alternatívne prípravy - Hario V60 , Chemex . Pôvod : Costa
Jedna z najlepších káv na svete. Vulkanická pôda jej dodáva osobitú chuť. Nájdete v nej ovocné tóny , oriešková vôňa , dochuť po jemnej čokoláde . Káva ma plné telo a je vyvážená . Vynikajúca na alternatívne prípravy - Hario V60 , Chemex . Pôvod : Costa
Jedna z najlepších káv na svete. Vulkanická pôda jej dodáva osobitú chuť. Nájdete v nej ovocné tóny , oriešková vôňa , dochuť po jemnej čokoláde . Káva ma plné telo a je vyvážená . Vynikajúca na alternatívne prípravy - Hario V60 , Chemex . Pôvod : Costa