pH meter ph-2011 je určený na meranie hodnoty „pH“ v rozmedzí 0,0 až 14,0 neagresívnych, nežieravých a nehorľavých kvapalín, ktoré nesmú byť pod elektrickým napätím. Iné, než vyššie uvedené používanie by mohlo viesť k poškodeniu tohto
Popis produktu: Využitie: Rýchle zisťovanie obsahu cukrov (cukornatosť) v ovocí, zelenine, ovocných a zeleninových šťavách, sirupoch, hroznových muštoch, pivnej mladiny, v kvase na výrobu destilátov a v ďalších sladkých nápojoch s
Popis produktu:TDS meter/tester je prístroj určený na základný test vody - zisťovanie celkového množstva rozpustných látok (Total Dissolved Solids) vo vode (minerály, soli, kovy, katióny, anióny atď). Výsledná hodnota je udávaná ako PPM
Popis produktu:pH meter PH009(I) je určený na meranie hodnoty „pH“ v rozmedzí 0,0 až 14,0 neagresívnych, nežieravých a nehorľavých kvapalín, ktoré nesmú byť pod elektrickým napätím. Prístroj je určený na merania v domácnosti, nie na
Popis produktu:Digitálny teplomer TP101 má široké využitie od merania teploty v mäse pre laboratórne účely. 1.5V LR44 baterka (súčasťou) Presnosť pri 0°C do 80 °C ( ±1-2°C), vyššie ( ±5 °C) Rozsah -50°C až + 300°C Dĺžka 23cm (z toho hrot
Využitie: Model je špeciálne navrhnutý ako pomôcka pri výrobe piva. Pretože jedna zo stupníc je brix-ová, tiež sa používa pre rýchle zisťovanie obsahu cukrov v ovocí, zelenine, ovocných a zeleninových šťavách, sirupoch, v sladkých
Využitie: Refraktometer na med slúži pre rýchle zisťovanie obsahu cukrov a vody najmä v mede. Nachádza uplatnenie aj pri kontrolách ďalších surovín, medziproduktov a konečných výrobkov v rôznych odvetviach, napr. rastlinné oleje,
Využitie: Refraktometer na med slúži pre rýchle zisťovanie obsahu cukrov a vody najmä v mede. Nachádza uplatnenie aj pri kontrolách ďalších surovín, medziproduktov a konečných výrobkov v rôznych odvetviach, napr. rastlinné oleje,
Nová edícia kvalitných refraktometrov v profesionálnom PU puzdre a so všetkým potrebným (dest. vodička, šrobováčik pre kalibráciu, pipeta, handrička na optiku). Kvalitné PU puzdro s vystužením vzbudzuje dobrý dojem, a preto je táto voľba
Využitie: Rýchle zisťovanie obsahu vody v mede. Nachádza uplatnenie aj pri kontrolách ďalších surovín, medziproduktov a konečných výrobkov v rôznych odvetviach, napr. rastlinné oleje, kondenzované mlieko, sirupy, džemy, melasa atď. Stačia
Využitie: Najširšie využitie vôbec. Rýchle zisťovanie obsahu cukrov v ovocí, zelenine, ovocných a zeleninových šťavách, sirupoch, v mede, v hroznových muštoch a v mnoho ďalších sladkých nápojoch s obsahom cukrov až do 90% Brix. Brix
Model vhodný predovšetkým pre vinárov. So stupnicou na cukornatosť (brix) však zároveň viete merať zostatkový cukor v ovocnom kvase pre výrobu destilátov, podobne ako u modelu RHB32ATC Využitie: Rýchle zisťovanie obsahu cukrov v
Využitie: Rýchle zisťovanie objemových (nie hmotnostných) percent alkoholu. Pozor: prítomnosť aditív ako napr. farbivá alebo cukor skresľujú výsledky meraní, preto nie je vhodný pre meranie alkoholu napr. v likéroch a pod. Stačia 2-3
Využitie: Model je špeciálne navrhnutý ako pomôcka pri výrobe piva. Stupnice Plato je populárna najmä v strednej Európe (pivo 10 °, 12 ° a pod.) ATC (automatická teplotná kompenzácia): Ano, výsledky meraní nie sú nepriaznivo ovplyvnené pri
Model vhodný predovšetkým pre vinárov. So stupnicou na cukornatosť však zároveň viete merať zostatkový cukor v ovocnom kvase pre výrobu destilátov, podobne ako u modelu RHB32ATC Využitie: Používaný najmä vo vinárstve na zisťovanie