Veľký výber káv a pochutín z celého sveta za príjemnú cenu. Káva z celého sveta
Vlčie hory - miesto v Európe ako jedno z mála, ktoré je takmer nedotknuté ľudskou rukou. Príroda -zver si tu žijú slobodne a bez vplyvu dnešnej rušnej doby. Práve na tomto mieste ich vyrábame, včistej takmer rozprávkovej prírode. Skladovanie: Pasterizované, skladovať do 25°C, po otvorení uchovať v chlade do 8 °C a spotrebovať do 20 dní odo dňa otvorenia. Pred použitím pretrepať. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Kal nie je závadou. Odporúčane riedenie - 1:8.
Vlčie hory - miesto v Európe ako jedno z mála, ktoré je takmer nedotknuté ľudskou rukou. Príroda -zver si tu žijú slobodne a bez vplyvu dnešnej rušnej doby. Práve na tomto mieste ich vyrábame, včistej takmer rozprávkovej prírode. Skladovanie: Pasterizované, skladovať do 25°C, po otvorení uchovať v chlade do 8 °C a spotrebovať do 20 dní odo dňa otvorenia. Pred použitím pretrepať. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Kal nie je závadou. Odporúčane riedenie - 1:8.
Vlčie hory - miesto v Európe ako jedno z mála, ktoré je takmer nedotknuté ľudskou rukou. Príroda -zver si tu žijú slobodne a bez vplyvu dnešnej rušnej doby. Práve na tomto mieste ich vyrábame, včistej takmer rozprávkovej prírode. Skladovanie: Pasterizované, skladovať do 25°C, po otvorení uchovať v chlade do 8 °C a spotrebovať do 20 dní odo dňa otvorenia. Pred použitím pretrepať. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Kal nie je závadou. Odporúčane riedenie - 1:8.
Vlčie hory - miesto v Európe ako jedno z mála, ktoré je takmer nedotknuté ľudskou rukou. Príroda -zver si tu žijú slobodne a bez vplyvu dnešnej rušnej doby. Práve na tomto mieste ich vyrábame, včistej takmer rozprávkovej prírode. Skladovanie: Pasterizované, skladovať do 25°C, po otvorení uchovať v chlade do 8 °C a spotrebovať do 20 dní odo dňa otvorenia. Pred použitím pretrepať. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Kal nie je závadou. Odporúčane riedenie - 1:8.
Vlčie hory - miesto v Európe ako jedno z mála, ktoré je takmer nedotknuté ľudskou rukou. Príroda -zver si tu žijú slobodne a bez vplyvu dnešnej rušnej doby. Práve na tomto mieste ich vyrábame, včistej takmer rozprávkovej prírode. Skladovanie: Pasterizované, skladovať do 25°C, po otvorení uchovať v chlade do 8 °C a spotrebovať do 20 dní odo dňa otvorenia. Pred použitím pretrepať. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Kal nie je závadou. Odporúčane riedenie - 1:8.
Lavazza Bar Decaffeino PODs je bezkofeínová zmes s trvácnou penou uzavretá v kapsuliach. Dominuje tu plná chuť brazílskej Arabicy a malé percento jemnej ázijskej Robusty. Vyznačuje sa stredným pražením a bohatou chuťou po Arabice. Balenie obsahuje 80 dávok po 7,2g kávy. Balenie je vhodné do HoReCa aj retailu.
Jedinečná zmes mletej zelenej a praženej kávy, ktortá chutí ako ozajstná káva. 70% zelenej kávy najkvalitnejšej odrody arabica dodá zmesi antioxidanty a kyselinu chlorogénovú. 30% praženej najkvalitnejšej odrody arabica dodá tejto zmesi lahodnú chuť kávy. Kávu môžeme pripraviť tak ako bežnú mletú kávu. Zelená káva dokáže eliminovať kyslosť odrody arabica a tak sa v zmesi nachádza 100% odrody arabica. Chuť je vyvážená a právom je považovaná za najchutnejšiu zelenú kávu. Pripravujeme ju presne ako ľubovolnú
Káva s čokoládovo-orieškovou chuťou, hustou smotanovo-krémovou penou a mohutným telom. Kávová zmes arabiky a robusty (50/50) s čokoládovo-orieškovou chuťou a orieškovou arómov. Vyváženosť pomeru medzi arabikou a robustou zaručuje minimálnu aciditu pri zachovaní mohutného, krémového finishu.
Jediná zdravá káva, ktorej chuť si zamilujete. Zelená špeciálne upravená praná arabika, neobsahuje kofeín, iba kyselinu chlorogénovú. Zrná zelenej kávy obsahujú vysoké množstvo prírodných antioxidantov. Odporúča sa piť pred jedlom.
Vysoko kvalitná 100% arabika z Indie. Táto káva je pestovaná len v štátoch Karnataka. Kerala (Tellicherry a Malabar) a Tamil Nádu. Zvláštnosť: Táto káva je známa hlavne pre špeciálny postup jej prípravy, tzv.: „monzúnovanie“. Po zbere je počas 5 dní vystavovaná monzúnovým dažďom a následne je po dobu 7 týždňov sušená pomocou monzúnových vetrov.
Táto prémiová zmes je zložená zo 70% podielu arabiky a 30% robusty. Za plnú chuť vďačí vznešenej zelenej káve z Mexika, Brazílie a Ugandy. Impressa Blend sa perfektne hodí pre použitie v plnoautomatických kávovaroch. Podiel robusty umožní rozvinutie jemnej mäkkej kremy, ktorá dlho vydrží.
Káva s čokoládovo-orieškovou chuťou, hustou smotanovo-krémovou penou a mohutným telom. Kávová zmes arabiky (20%) a robusty (80%). Vyznačuje sa čokoládovo-orieškovou chuťou s orieškovou arómov. Telo má mohutné, krémové - ideálne na espresso s lahodnou crémou.
Chicco d’Oro Exclusiv je výnimočná zmes káv robusta a arabica. Vynikajúca zmes pre skutočných milovníkov espresso kávy. Chicco d’Oro Exclusiv je výnimočná zmes káv robusta a arabica. Káva je jemne pražená so stredne silnou arómou a telom. Aróma kávy je primerane intenzívna pre mliečne nápoje ako je napríklad Latte Macchiato, ale je aj dostatočne jemná pre klasické espresso.
Ide o špeciálnu zmes kávových odrôd z pestovateľských oblastí, ktoré podporuje Nadácia Maxa Havelaara. CHICCO D´ORO je jednou z najznámejších značiek kávy v Taliansku a prináša typickú chuť do každej espresso, alebo cappuccino šálky. Jej plná silná aróma už presvedčila milióny Talianov a napriek tomu Cieľom spolupráce medzi Chicco d'Oro a Maxom Havelaarom sú podmienky spravodlivého obchodu pre pestovateľov z tretích krajín. Nadácia im garantuje určitú minimálnu odkupnú cenu aby im zabezpečila férové príjm
Elite je zložením 100% Arabika. Vynikajúca zmes pre skutočných milovníkov espresso kávy. CHICCO D’ORO – Elite je zložením 100% arabika. Vynikajúca zmes pre skutočných milovníkov espresso kávy.Pre skúsených znalcov kávy je jej plná a silná aróma s nízkou aciditou skutočným potešením.Už od roku 1944 sa v pohraničnej oblasti Švajčiarska s Talianskom , v blízkosti Chiassa v Balerne, praží káva. Kávy firmy CHICCO D´ORO sú taliansky „orientované“, ale samozrejme so švajčiarskym „pôvodom“.Symbolom značky je „co